10 Ağustos 2012 Cuma

lady gaga parfümleri


Lady Gaganın Parfümü fiyatıLady Gaganın ParfümLady gaga Fame : Bu kadın tam bi fenomen; Yine iddialı yine Kışkırtıcı yine şaşırtıcı bu kadının bu yönünü seviyorum işte evet Lady Gagadan bahsediyorum, Adına Ait özel parfümler raflarda yerini aladursun bizde bu parfümler hakkında bir kaç araştırma yapıp sizler ile buluşturalım, Lady Gaga Bu seferde Parfümü içinÇırılÇıplak soyundu reklam filmi çekimleri için karmeralar karşısına geçen Lady Gaga alışılmışı yaptı ve yine soyundu, Lady Gaganın çıplak resimlerinin yanı sıra ki zaten resimler iddialı kokusuda oldukça kışkırtıcı olacağını öne süren firma şu anda bile oldukça fazla rağbet gördüğünüde söylemeden geçememişler :) Sonuçta sadece hayranları alsa Firma rövanşta
Lady GAGA Fame Fiyatı : Şu an için net bir açıklama yapılmasada bir haber sitesinde belirttikleri rakam 100 TL civarıdır. Aslında bakılırsa ortamala parfüm fiyatları o aralarda seyir eder.
Ayrıca Gift set olarak almak istenler içinse sadece parfüm değil, Vucüt Losyonu Deodorant ve Duş jeli gibi bir çok ekstrası yer almakta. Yazımızın devamında Parfüme ait resimlerini bulabilirsiniz. :)

Lady Gaga parfümü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder