10 Ağustos 2012 Cuma

rihanna dövmeleri özellikleri anlamları nelerdir


Rihannanın DövmeleriRihannanın Dövme resimleri, Bu yazımızda Rihannanın dövmeleri ne anlama geliyor işte bunu ele alacağız.. neden bilmiyorum ama :) çok istiyorum hemen hergün gözüme çarpan resimleri sonucu kendisine beslediğim sevgileri ve vücudunda bulunan dövmeleri gayet ilgimi çekmiştir. Bende Rihannanın tüm dövmelerini ve Anlamlarını paylaşacağım, Yabancı bir internet sitesinde denk geldiğim ve benimde sizler için türkçeleştirdiğim makaleyi beğenirseniz lütfen yorumlar halinde belirtiniz. Yazımızın Hemen devamında bulabileceğiniz Rihannanın dövmelerinin anlamları ve resimleri konu edilmiş ve yer almaktadır.

Rihanna ve Dövmeleri

Rihanna yıldız dövmesi
Rihanna yıldız dövmesi
Yukarıdaki Gördüğünüz Rihannanın yıldız dövmesi, Bu sövme ilk olarak soldaki giviydi bir süre bu şekilde takıldıktan sonra beline kadar uzatmaya karar verdi :)
Rihanna boyundaki dövme
Rihanna boyundaki dövme
Türkçesi Asi Çiçektir. Dikkat çekmesi için rengini gri yaptırmıştır.:)
Rihannanın Parmağındaki dövme
Rihannanın Parmağındaki dövme
Rihanna bu dövmeyi Fotoğraflarda Ses çıkartmak istediği için yaptırmış ve Bir çok hayranı başta olmak üzere Lily Allen ve Lindsay Lohan’da bile bu dövme mevcut.
Rihannanın Kulağındaki dövme
Rihannanın Kulağındaki dövme
Bu Dövmeyi Gece saat 02 de yaptırmış aklına ilk gelen sembol olduğu için yaptırmak istemiş.
Ters Dövmesi
Ters Dövmesi
Türkçesi “ Asla başarısızlık, her zaman ders” anlamına gelmekte her aynaya baktığı zaman düz okumak için ters yaptırmış olduğu değişik bir dövme..
Kulağının arkasındaki dövme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder