17 Ağustos 2012 Cuma

hadise pitbull şarkı yapıyor








 Hadise Lets go get şarkı sözleri
 : İlk gördüğüm anda Gözlerime inanamadım.. 2 sevdiğim Sanatçı üstadı 2 ayrı ses ve 2 ayrı Yetenek bir arada.. Hadise’nin 2012 sonlarında Çıkartacağı Tek Şarkılık albümde Pitbull ile düet’i söz konusu olmuştur. Zaten Hadiseninde istediği Bu yıl En çok konuşulan kişi olmak istemesi bunun içinde hiç uğraşmıyor değil hani. Biz Buradayız isimli parçasının bilindiği üzere Futbol devlerinin birinin marşı olması söz konusu :) bunun için anlaşama yapan hadise 2. Atağıda Pitbull ile Düet anlaşması olmuştur. Eylül ayı içerisinde çıkaracağı Tek şarkılık albümde yer alacak olan ” Lets go get ” isimli parçasında hiç yabancı olmadığımız ses’i yani Pitbull’uda göreceğiz. R&B tarzında olacak bu şarkı inan’ın yıllarca çok konuşulacak özellikle türkiyede hit olacağı kesin gözüyle bakılmaktadır.
PitBull’un müzik şirketinden olumlu yanıt almasıyla birlikte hiç vakit kaybetmeksizin şarkısın sözlerini canlandırdı ve CD halinde Yapımcı şirket’e ulaştırdı. Bu süre zarfında yaşanan tüm gelişmeler Haluk Şentürk tarafından doğrulandı bir çok hayranı gibi bizlerde beklemekteyiz. Güzel bir parça olacaktır.
Eğer bizlerin unuttuğu ama sizlerin bilgiği bilgiler varsa Lütfen bizi bu konu hakkında bilgilendirin bunu yapmak çok kolay Hadise – Lest go get isimli yazımızın altında bulunan yorum bölümü ile bize ve diğer okurlarımıza bilgi verebilirsiniz.

Hadise – Pitbull Lets go get

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder