10 Ağustos 2012 Cuma

Yasak Aşk filmi fragmanı


Yasak Aşk

Yasak Aşk FilmiYasak Aşk izle, Danimarkanın el değmemiş güzelliğinde çekimleri tamamlanan Yasak Aşk filmi Dram türünde oldukça ilgi çeken film olacağı konusunda hem fikir olan bir çok kişi vardır. Film bir Romandan esinlenerek yapılmıştır. Kraliyet dönemlerine dayanan Yasak Aşk Filminin konusuda ilgili bir konu olmuş. Akli dengesi bozuk olan Kral ile evli olan genç Kraliçe, Eşini tedavi etmek için gelen doktora Aşık olur.. Kader budur işte ardından Yasak Aşk başlar. Filmde ki Bu Yasak aşk bir ulusun komple değişmesine neden olur. Bizim geçmişimizdede bu tür olaylar olmuştur. ya bir değim ya da aslı olan gerçekler.
Yasak Aşk’ın yönetmeni Nikolaj Arcel olup Senaryosunu Bodil Steensen-Leth (roman yazarıdır. ) Rasmus Heisterberg Oyuncuları ise ki bütün oyuncuları yer almamakta kısaca başrol oyuncuları belirtilmiş Bunlar ise; Mads Mikkelsen ve Mikkel Boe Følsgaard‘dır.
Yazımızın Devamında bulabilecekleriniz Fragman ve Filme ait bir karedir. Yorumlarınız ile konuya renk katacağınızı hatırlatırız. iyi seyirler

Yasak Aşk

Yasak Aşk filmi
Yasak Aşk filmi

Yasak Aşk izle / Fragman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder