17 Ağustos 2012 Cuma

Saklı Piramitleri Google buluyor


Saklı Piramitleri Google Buldu

saklı piramitler
Tüm dünyayı görüntülemeye yarayan Google Earth sayesinde Mısır da hala incelenmeyen piramitlerin bulunacağına inanıyorlardı. Sürekli bu tip araştırmalara kon olan Mısır’ı Google Earth üzerinden inceleyen Angela Micol saklı olan 3 piramiti bulduğunu iddaa ediyor.
Angelo Micol GoogleEearthAnomalies.com sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ” Mısır da henüz keşfedilmemiş 3 tane tümsek kayıp piramitler bulduğunu” dile getirdi. Bu tümseklerden birinin en az 145 km olduğunu söyleyen Micol, bu tümseklerin bir kısmının Nil nehrine yakın olan Abu Sidhum kentine 20 km olduğunu söyleniyor.
Bu bölgede toplam 3 tane tümsek var fakat çok derin üçgen şeklinde bir platoda göze çarpıyor.  Bu tümseklerin birinin en az 30 km olduğunu da söyleniyor.
Bütün bu tümsekler aslında piramitlerin erezyona uğraşmış halleri. Tepeleri kesilmiş ve artık kare kıvamını almış bu şekiller doğa şartları ile sürekli değişime uğruyor.
Antik kent olarak bilinen Dimai ye 5 km uzaklığında olan bu yapıların nelerden yapıldığına az çok belli edildi. Bazıları sadece topraktan bazılarınında kiremitten yapıldığını söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder