8 Ağustos 2012 Çarşamba

miray daner kimdir hayatı


Miray Daner Kimdir

Merhaba Arkadaşlar bu yazımıda inat uğruna açmak istiyorum, Zil Çalınca isimli Fun sitemizde paylaşmıştım ama işlerden bu sitemiz ile uğraşamıyorum :( O yüzden biraz sıkıntılı bendebilgius‘a yönelerek buradada Bu tarz konuları paylaşmak istiyorum Bu yazımızda Zil Çalınca Dizisindeki Duygu kimdir yani Gerçek adı Miray Daner kimdirMiray Daner kaç yaşında gibi bilgiler verceğiz, Öncelikle Dizideki rolünden başlamak istiyorum

Zil Çalınca Duygu kimdir

İlk olarak Şu anda Rol Aldığı gençlik dizisi olan Zil Çalıncadaki pozisyonu ile başlayalım, Zil Çalınca Dizisindeki karakterinin adı Duygudur, Dizideki pozisyonu ise tam bir Moda Müdavimi olmasıdır. Bunun yanında okul’un en güzel kızı olmasıda cabası :) Tek Amacı ise Oyuncu olmak bunun içinse Derslerinden fazla ilgilendiği Tiyatroda başarılı olmak aslında bunu başarıyor. Dizideki Bir çok sakarlıkları konu olsada o her türlü güzel olmayı başarılyor. Okul Gazetesi olan Zil Çalıncanın sayfalarından resmi kendi resmi her hafta boy göstermekte.

Miray Daner kimdir

Miray Daner 1999 doğumludur Buda yaşının yıla göre 13 olduğunu gösteriyor :) Genç oyuncumuz, İstanbulda dünyaya gelmiştir. Layla Şirin Casting ile tanışmadan önce güzel ve sıradan bir kişiliğe sahip ilgili ve zeki bir gelişme sergilemiştir. sonrasında Ailesi Casting Şirketi olan Layla şirin Casting ajansı ile tanıştıktan sonra baştan aşağı yenilenmiş, Sonrasında Bir kaç dizide arka plan olarak rol alsada Şimdilerde dillerdeki gençlik dizisi olan Zil Çalıncada gayet ön planda yinede geleceği parlak bir Genç oyuncumuz.
Not : Arkadaşlar Yazımızın devamında Miray Daner Resimleri yer almaktadır, Lütfen Yazının devamına tıklayarak aşağı ininiz sonrasında o güzel yorumlarınız ile bizlere en alt taraftan yorum bırakabilirsiniz. Bunlar size yol su ve Elektrik olarak geri dönecektir.

Miray Daner Resimleri

1 yorum: