8 Ağustos 2012 Çarşamba

Melis Birkan kimdir




Melis Birkan kimdir
Evet arkadaşlar, Leyla ile Mecnun gibi Absürd bir diziyi bilmeyenimiz yoktur. Bu Dizideki Leyla Karakterini değiştirme planı alan ve neden olduğunu bilmesemde En doğru kararlardan biri olan Melis Birkan‘ı seçmişlerdir. Bizde Bu yazımızda Melis Birkan kimdirMelis Birkan resimleriMelis Birkan kaç yaşında gibi bir çok bilgi vereceğiz .
Bu arada unutmadan “Dün gece sitelerimiz ve Sistemimiz bakım altına alınmıştır. Bir çok kişiyi bilgiden mağdur ettiğimiz için gerçekten özür dileriz 
Melis Birkan‘ı bir çok Diziden ve Filmden tanıyacağız, Bunların içinde en beğendiğim 2009 yılında yayınlanan Bu Kalp seni unutur mu isimli dizi olmuştur. Gerek Karakteri gerekse kişiliği ile göz doyurucu oyun sergilemiştir. Diğer Dizi ve Filmleri yazımızın devamında yer alırken onun altından ulaşabileceğiniz Sıralama şu şekilde olacaktır.
  1. Melis Birkan kimdir
  2. Melis Birkan‘ın oynadığı Diziler, Filmler
  3. Melis Birkan Resimleri, Fotoğrafları

Melis Birkan kimdir

Melis Birkan 30 kasım 1981 yılında Eskişehirde dünyaya gelmiştir. İlk öğretim yıllarında sıradan biri olmasına rağmen kendisi Baleye olan yakın ilgisi nedeniyle Lise yıllarında başlayan bale tutkusuyla Mimar Sinan üniversitesi’nde Bu tutkusuna devam etmiştir. Yine MSÜ ( Mimar sinan üniversitesi)’de Modern Dansıda keşif ederek eğitimine balenin yanı sıra Modern dans ilede devam etmiştir. Yakın zamanlarda Çağan Irmak yönetmenliğinde Beyaz Berde de kendini gösteren Melis Birkan ” Issız Adam ” ve ” Ulak” gibi rekor filmlerde başrolu üstlenmiştir.
Bir Çok Filmde rol üstlenen Güzel oyuncunun en sevdiği renk Yeşil ve Sadri Alışık En iyi kadın oyuncu ödününe Sahiptir.

Melis Birkan’ın Rol aldığı Diziler, Filmler

İlk olarak serüvenine 2005 yılında Çapkın dizisindeki Kiraz ile başlayan ve sonrasında Amerikalılar Karadenizde ( Çiçek ), İyi ki varsın ( Gizem ), Barda ( Nil ), Köprü ( Elmas ), Komedi Dükkanı ( Konuk oyuncu ), Ulak ( Emine ), Ay ışığı ( Zeynep), Issız adam (Ada), Bu kalp seni unutur mu? (Cemile), Adını Sen koy (Aybilge), Deli saraylı (Hüma) ve Yakında tekrar ekranlarımıza gelecek olan Türkiyenin En Absürd dizisi olan Leyla ile Mecnunda Leyla Karakterini canlandıracak.
Yazımızın devamından ulaşabileceğiniz Melis Birkan resimleri hakkında bilgi vermek istiyorum resimlere tıkladığınız zaman büyüyecektir. Geri yaparak diğer resimlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca hayranlığınızı dile getirebilir en alt tarafta bulunan Melis Birkan yorum bölümüne yorumunuzu bırakabilirsiniz.

Melis Birkanın Resimleri, Melis Birkanın Fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder